directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 13 de maig de 2024 05:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 13:12 h

Collboni exigeix a Colau que desallotgi els tots independentistes acampats abans que comenci la Mercè

El líder socialista acusa el govern municipal de tracte de favor als manifestants que ocupen una part de la plaça Sant Jaume

ACN Barcelona.-El president del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat aquest matí una Mercè "despolititzada" i ha insistit que s'ha de desallotjar tots els independentistes acampats a la plaça Sant Jaume abans que comenci la Festa Major. El líder socialista també ha acusat el govern municipal de donar un tracte de favor als manifestants obrint una negociació amb ells, i ha recordat que cap membre de l'executiu municipal va rebre els representants de la manifestació veïnal que va congregar mil persones a la mateixa plaça, segons els organitzadors. "Hi ha manifestants de primera i de segona", ha opinat Collboni, que ha dit que aquest any s'han d'evitar "escenes" com la picabaralla per les banderes al balcó del consistori que van protagonitzar ERC i PP fa dues festes majors.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.