directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 21 de maig de 2024 20:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 14:51 h

L'Eurecat preveu facturar 51 MEUR i augmentar en un 89% els seus clients el 2018

El centre tecnològic inaugura la nova seu a Barcelona davant l'augment en el número d'investigadors i activitats

ACN Barcelona.-El centre tecnològic Eurecat preveu facturar 51 MEUR aquest any, una xifra que suposa 18 MEUR més que el total dels ingressos del centre l'any 2015. A més, estima que augmentarà en un 89% els seus clients durant aquest any. L'Eurecat ha inaugurat aquest dijous el seu nou centre a Barcelona, que ocupa 3.455 metres quadrats, com a resposta a l'augment en el número d'investigadors i d'activitats al centre. Durant la inauguració, a la qual ha assistit el president de la Generalitat, el president d'Eurecat, Xavier Torra, ha afirmat que la innovació a Catalunya té "un gran futur", però que encara "queda un gran treball per fer". "Tenim il·lusió, la visió està clara i l'esforç hi serà", ha dit.

La nova seu de l'Eurecat a Barcelona té cinc plantes i hi treballen unes 200 persones, entre investigadors, tecnòlegs i serveis centrals. Ha estat precisament l'increment en el número de persones que hi treballen el que ha fet que s'hagi de traslladar la seu del centre. En total, l'Eurecat ocupa 680 professionals i aquest nou edifici a Barcelona serà també un punt de reunió de tots els treballadors que hi ha arreu del territori. A la inauguració del nou centre de l'Eurecat ha assistit el president de la Generalitat, Quim Torra, juntament amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració, Jordi Puigneró, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Durant una visita a l'edifici, els membres del Govern han visitat alguns dels projectes innovadors de l'Eurecat. Torra: "Catalunya serà innovadora o no serà"Després de la visita, el president de la Generalitat ha insistit en l'aposta del Govern per la innovació. "O empresa, universitats i centres de recerca i innovació col·laboren junts, o difícilment aquest país serà el país que volem", ha dit Torra, abans d'afegir que "Catalunya serà innovadora o no serà". "Lluny" dels països capdavanters en innovació El president d'Eurecat ha dit que el "camí" perquè Catalunya s'apropi a altres països en matèria d'innovació i investigació és encara "llarg" perquè n'està "lluny". "Els països que tenen una innovació incremental més alta són els que estan creixent més", ha dit. En aquest sentit, ha posat en valor la feina de l'Eurecat com a "eina cabdal" per "ajudar" les pimes en matèria d'innovació. A més, el president d'Eurecat ha remarcat que l'actual centre ha estat "possible" gràcies a "moltes persones que van ser visionaries, generoses i que van tenir capacitat de renúncia".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.