directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 20:54 h

L'ANC i Òmnium exigeixen unitat als partits per fer front a l'Estat perquè el "sacrifici" dels 'Jordis' no sigui "en va"

Mauri fa una crida a sortir al carrer tant com "faci falta" davant de la "farsa" del judici "ignominiós" i la sentència contra els encausats per l'1-O

ACN Barcelona.-"Unitat i unitat". L'ANC i Òmnium han exigit que els partits sobiranistes i els agents socials sumin forces per fer front a l'Estat i que, d'aquesta manera, el "sacrifici" de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart no hagi estat "en va". Així de contundents s'han mostrat la presidenta de l'Assemblea, Elisenda Paluzie, i el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, durant l'acte d'aquest dijous al vespre davant la conselleria d'Economia per reivindicar els fets del 20-S de l'any passat. Mauri ha fet una crida a sortir al carrer tant com "faci falta" davant de la "farsa" del judici "ignominiós" i la sentència contra els encausats per l'1-O. El vicepresident d'Òmnium també ha instat el president espanyol, Pedro Sánchez, a reclamar que es retirin tots els càrrecs contra els "presos polítics".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.