directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 21 de setembre de 2018 11:21 h

Bonvehí demana a Maragall que es replantegi la llista unitària per Barcelona si és el candidat d'ERC

El president del PDeCAT insisteix que la capital del país hauria d'afrontar les eleccions municipals des de la coordinació "total"

ACN Barcelona.-El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha demanat a Ernest Maragall que, si finalment encapçala la llista d'ERC per Barcelona, es replantegi de nou la formació d'una llista unitària de l'independentisme. En una entrevista a l'ACN, Bonvehí ha subratllat que "tant de bo" el relleu d'Alfred Bosch per l'actual conseller d'Exteriors afavoreixi aquesta fórmula d'entesa. El president del PDeCAT considera que aquest possible canvi "no és menor", i es mostra confiat que Maragall s'avingui a estudiar una candidatura unitària: "Li demano que en tornem a parlar", ha reiterat Bonvehí, que ha insistit que Barcelona hauria d'afrontar les eleccions municipals del maig de 2019 "des de la unitat total de l'independentisme en un bon principi".

Sigui com sigui, Bonvehí es mostra prudent a l'espera que Bosch i ERC oficialitzin el possible relleu: "Ho esperarem amb atenció", ha apuntat. Així mateix, el president del PDeCAT espera que, si l'encara líder dels republicans a Barcelona mantenia un 'no absolut' a la llista unitària, el seu eventual substitut tingui una actitud diferent: "Potser això canvia, esperarem", ha conclòs.ERC celebrarà una assemblea urgent aquest divendres a la tarda on s'anunciarà que Bosch renuncia a encapçalar la candidatura per Barcelona. L'actual conseller d'Exteriors apunta com al seu substitut. Bosch es va presentar el març d'aquest any a un procés d'eleccions primàries per ser el candidat de la formació a l'alcaldia en les eleccions municipals de l'any vinent. Unes primàries que va guanyar, en ser l'únic candidat que es va presentar.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.