directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 10:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 20 d'octubre de 2018 12:55 h

Cs titlla de "xantatge" a l'Estat que Iglesias i ERC instin Sánchez a fer "gestos" amb els presos

Sonia Sierra veu "indecent" que "populistes i separatistes" tractin "d'aconseguir indults i privilegis a canvi dels pressupostos"

ACN Barcelona.-La diputada de Ciutadans Sonia Sierra ha titllat de "xantatge" a l'Estat que el líder de Podem, Pablo Iglesias, i ERC instin el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a fer "gestos" amb els dirigents independentistes empresonats. "És indecent i és humiliant per a tots els espanyols veure com es tracta d'aconseguir indults i privilegis a canvi dels pressupostos", ha dit Sierra aquest dissabte en una atenció als mitjans, en referència a la trobada d'Iglesias amb el líder dels republicans, Oriol Junqueras, aquest divendres a la presó de Lledoners. La diputada de Cs al Parlament ha assegurat que el "responsable de tot això" és el president de l'executiu espanyol i ha dit que Sánchez "ha de decidir si convoca eleccions o si continua posant el nostre país en mans d'aquells que volen trencar Espanya".

"Ara tenim als populistes i als separatistes units per fer xantatge al govern de l'Estat i per demanar indults i privilegis a canvi dels pressupostos", ha insistit Sierra, que ha denunciat que es posi "el futur d'Espanya precisament en mans d'aquells que volen trencar-la". Sobre la possibilitat expressada per ERC que el govern espanyol demani a la Fiscalia que retiri els càrrecs, la diputada de la formació taronja ha dit que els "esgarrifa" veure com "els polítics demanen privilegis i com es demana que s'intenti interferir des del poder executiu al poder judicial".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.