directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 04:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 25 d'octubre de 2018 22:31 h

Quim Forn a Neus Munté: "Sap que estic a la seva disposició"

L'exconseller afirma que pot fer una "aportació positiva" al PDeCAT per a l'Ajuntament de Barcelona

ACN Barcelona.-Quim Forn ha afirmat en una entrevista a 'Betevé' que Neus Munté "sap" que està "a la seva disposició". D'aquesta manera, l'exconseller d'Interior obre la porta a seguir la trajectòria política en l'àmbit municipal, vinculat al grup barceloní del PDeCAT i a les eleccions locals del 2019. Des del centre penitenciari de Lledoners, on està en presó preventiva a l'espera del judici contra el procés sobiranista, Forn ha contestat per escrit que coneix bé la ciutat i l'Ajuntament –on ja havia exercit de regidor- i que, per això, creu que pot fer una "aportació positiva" a la candidatura de Munté. En tot cas ha matisat que l'aportació pot ser "des de l'àmbit polític, participant en una llista electoral", tot i que "no és estrictament necessari que sigui així".

L'exconseller ha recordat que inicialment va optar per no participar en les primàries del PDeCAT perquè en aquell moment va pensar que era "el millor" per a la seva situació jurídica. Ara, però, uns mesos després de prendre aquella decisió, afirma que "han passat moltes coses en l'àmbit municipal".Finalment, Forn no ha aclarit si voldria encapçalar la candidatura i ha subratllat el respecte per "les decisions de les persones que es van presentar al procés de primàries i també amb el resultat que se'n va derivar".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.