directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 13 de maig de 2024 13:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Diumenge, 28 d'octubre de 2018 10:38 h

Mascarell no descarta encapçalar una "candidatura àmplia" del sobiranisme a Barcelona

El delegat del Govern a Madrid vol que Joaquim Forn ocupi un "lloc rellevant" a la llista

ACN Barcelona.-El delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, "no descarta" encapçalar una "candidatura àmplia" del sobiranisme a les eleccions municipals de Barcelona, així ho ha explicat aquest diumenge al matí en una entrevista a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. Segons Mascarell, la capital catalana "necessita replantejar moltes coses", entre altres, "com fer front a un Estat que li dona un paper secundari". El delegat del Govern a Madrid ha detallat que podria ser "una agrupació d'electors" que englobes votants del PDeCAT, desencantats socialistes, gent de l'entorn de JxCat i de la Crida. A més ha explicat que li agradaria que l'exconseller Joaquim Forn ocupés un "lloc rellevant" en aquesta llista.

Ferran Mascarell ha advertit que hi ha "una operació d'Estat" que pretén que Valls sigui alcalde de Barcelona. "Tenen moltes ganes de què la ciutat deixi d'estar en mans del sobiranisme", ha alertat el delegat del Govern a Madrid.Mascarell ha explicat que durant els mesos que va durar el 155 es va dedicar a "pensar en quin projecte havia de tenir Barcelona". A més ha detallat que n'ha parlat amb l'exconseller Joaquim Forn, que, segons el delegat del Govern, "té ganes d'implicar-se". "Sap que Barcelona i Catalunya s'hi juga molt en aquestes eleccions i que d'una manera o una altra s'hi veurà implicat", ha afegit tot explicant que Forn hi "voldrà i podrà tenir un lloc rellevant".Mascarell ha descartat que la Crida tingui el seu propi alcaldable. "Una altra cosa és que puguem articular una candidatura sorgida des de molts àmbits", ha afirmat tot afegint que en "un o 2 mesos" acabarà de "decidir i concretar" el seu projecte.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.