directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 20:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Solsonès doble fletxa Dimarts, 30 d'octubre de 2018 16:36 h

Una veïna de Solsona accepta dos anys de presó per quedar-se 60.000 euros de l'empresa on treballava

Entre 2013 i 2016 la dona va robar diners de les caixes de dos establiments de venda de tabac, joguines i objectes de regal

ACN Lleida.-Una veïna de Solsona ha acceptat una pena de 2 anys de presó per haver robat 60.000 euros de l'empresa on treballava. Les parts han arribat a un acord de conformitat davant el judici d'apropiació indeguda que s'havia de celebrar demà dimecres a l'Audiència de Lleida. La dona ha admès que entre gener de 2013 i febrer de 2016 va robar de les caixes de dos establiments que tenia el seu cap a la capital de Solsonès. Eren dues botigues on es venia tabac, joguines i altres objectes de regal i informàtica. La dona era una de les persones de confiança de la víctima i com a tal s'encarregava de distribuir els horaris entre els treballadors així com de solucionar els problemes de determinades devolucions de compres i de fer vendes i cobraments de productes que comercialitzaven. Fiscalia demanava 3 anys de presó.

Els diners que va robar la dona provenien de les vendes al comptat que no comptabilitzava a les caixes enregistradores, de devolucions fictícies i de quantitats recaptades i entregades per les altres treballadores que l'acusada no va entregar a la comptable de l'empresa. Així mateix, segons Fiscalia, en altres ocasions, coincidint amb les èpoques de Nadal, s'emportava joguines i altres objectes sense abonar el seu import. Aquesta dinàmica es va perllongar fins que la dona va saber que l'havien enxampat les altres treballadores, que van posar els fets en coneixement del propietari. La dona ja ha pagat 50.000 euros i els 10.000 restants s'hauran d'abonar abans de la ratificació de l'acord de conformitat a l'Audiència de Lleida, demà dimecres.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.