directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 13:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Penedès doble fletxa Dimarts, 30 d'octubre de 2018 16:39 h

El Penedès acull el rodatge de la minisèrie ‘La fossa’, una reflexió sobre “les ferides del passat que no s’han tancat”

Tv3, Apunt, Bausan Films i Wise Estudios coprodueixen un thriller amb què s’investiga el crim d’un jove que excavava d’amagat una fossa de la Guerra Civil

ACN Avinyonet del Penedès.-El petit poble d’Avinyonet del Penedès s’ha transformat en l’escenari de ‘La fossa’, la minisèrie que estrenarà Tv3 la tardor del 2019 en forma de thriller, mostrant una reflexió sobre “les ferides del passat que encara no s’han tancat”. Així ho ha expressat aquest dimarts el seu director, Agustí Vila, en una visita al rodatge de les escenes inicials de la trama. Al llarg de quatre capítols, ‘La fossa’ relatarà la investigació policial del crim d’un jove que estava excavant d’amagat una fossa de la Guerra Civil, mentre farà aflorar el passat de nombrosos personatges. A banda de Televisió de Catalunya, el projecte el coprodueixen Apunt, Bausan Films i Wise Estudios, amb un pressupost de gairebé 1,3 milions d’euros i la previsió que la minisèrie es tradueixi al valencià i al balear.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.