directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 09:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 30 d'octubre de 2018 18:09 h

Cementiris de Barcelona amplia els horaris i els serveis per Tots Sants

El 27 i 28 d'octubre i l'1 de novembre tots els cementiris de la ciutat obriran de 8 del matí a 6 de la tarda

ACN Barcelona.-Cementiris de Barcelona ampliarà els horaris d'apertura als recintes funeraris que gestiona durant la festivitat de Tots Sants, segons ha anunciat l'Ajuntament de la capital catalana. També es reforçaran els serveis d'autobusos. Els dies 27 i 28 d'octubre tots els cementiris de la ciutat, Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, Sarrià, les Corts, Sants i Collserola, estaran oberts des de les vuit del matí fins a les sis de la tarda. A més, als de de Sant Andreu, Collserola, Montjuïc, Poblenou i les Corts es podran fer totes les gestions d'un dia ordinari entre les vuit del matí i dos quarts de tres de la tarda. El dijous 1 de novembre es podran fer gestions administratives als nou cementiris de la ciutat des de les vuit fins a dos quarts de sis.

Des de l'Ajuntament s'indica que per segon any consecutiu es mantindrà la campanya informativa per fomentar la llibertat d'elecció i el dret a la informació pel que fa a la contractació de serveis funeraris.En l'àmbit del servei d'autobusos, es reforçarà la línia 21 (Paral·lel – Prat) des del 22 d'octubre fins a l'1 de novembre per arribar al cementiri de Montjuïc. L'1 de novembre s'habilitarà un bus especial que cobrirà el servei des de la plaça d'Espanya fins a la Porta de Sant Lluís del cementiri entre dos quarts de nou del matí i les sis de la tarda. També hi haurà reforç de la línia 107 que fa el recorregut per l'interior del cementiri, des del 22 d'octubre fins a l'1 de novembre.Pel que fa al cementiri de Collserola, es reforçaran les línies 102 (plaça d'Eivissa), la 103 (Montcada i Reixac) i la 104 (Fabra i Puig) fins a l'1 de novembre.D'altra banda, el consistori informa que l'1 de novembre els cementiris de Poblenou i de Montjuïc organitzaran tallers per a famílies per apropar l'art fúnebre a la ciutadania en el marc de la festivitat de Tots Sants.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.