directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 23:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 31 d'octubre de 2018 21:47 h

La CGT convoca una vaga indefinida al port d'inflamables de Barcelona a partir de dilluns

L'empresa que explota el servei subministra a multinacionals com MEG Global, Cepsa, Dow, Exxon, Innovyn, Shell i Ercros

ACN Barcelona.-La CGT ha anunciat la convocatòria de vaga indefinida al port d'inflamables de Barcelona a partir de dilluns contra, entre d'altres motius, "l'externalització i el perill potencial per a la població que suposa en una zona d'especial risc". A més, segons ha explicat el sindicat en un comunicat, l'empresa que s'encarrega de les tasques de càrrega i descàrrega de productes químics i inflamables al port –TEPSA- ha acomiadat tres treballadors més, que són substituïts per d'altres d'empreses externes i de qui demanen la seva reincorporació. L'empresa distribueix combustible i productes inflamables a multinacionals com MEG Global, Cepsa, Dow, Exxon, Innovyn, Shell i Ercros.

Així mateix, els treballadors lamenten "la falta de formació i experiència que implica l'externalització" i ha advertit que ha comportat un increment d'accidents a la ona, concretament dos incendis i dues hospitalitzacions greus arran d'una explosió causada per un error humà del personal extern.Finalment, la CGT ha acusat l'Autoritat Portuària, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat d'"eludir la responsabilitat" en no pronunciar-se sobre aquests fets.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.