directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 06:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 6 de novembre de 2018 10:37 h

Montero sobre els pressupostos: "En absolut els donem per prorrogats, estem treballant intensament per arribar a acords"

La ministra d'Hisenda diu que pensen seguir endavant amb les negociacions tot i la negativa dels partits independentistes

ACN Madrid.-La ministra d'Hisenda, Maria Jesús Montero, ha dit que el govern descarta l'escenari de prorrogar els pressupostos després del 'no' anunciat pels partits independentistes. "En absolut els donem per prorrogats, treballem intensament per acordar amb altres formacions uns comptes que són bons per als ciutadans", ha manifestat. Montero ha desvetllat que ja estan en negociacions amb un partit (no ha dit quin) i que, a partir que aconsegueixin el seu suport, continuaran la ronda. ERC i PDeCAT van afirmar que no votaran els pressupostos de PSOE i Podem després de conèixer els escrits d'acusació de la Fiscalia i de l'Advocacia de l'Estat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.