directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 18:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 9 de novembre de 2018 16:02 h

Murillo assegura que va dir que volia matar Sánchez quan anava begut i que ho va fer per impressionar una noia de Vox

En la declaració davant del jutge afirma que no ha tingut "la voluntat real, ni en somnis, d'atemptar" contra el president del govern espanyol

ACN Barcelona.-L'home detingut per voler atemptar contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va declarar que els missatges que va escriure anunciant les seves intencions van ser fruit de l'alcolhol i de voler fer-se "el patriota" davant d'una dirigent de Vox. "Sé que no és excusa, però havia begut", va dir Manuel Murillo davant del jutge, segons consta en la declaració avançada per Antena 3. Va defensar que "mai havia pensat a matar Pedro Sánchez ni ningú", sinó que el text se li anava acudint "mentre ho escrivia", però ha afirmat que són "ximpleries". "Perquè si no tinc temps ni per llogar un pis, encara menys per desenvolupar un pla criminal", va afegir.

En concret, Murillo va detallar que el dia que va escriure els missatges havia begut "algunes cerveses al matí" i "una ampolla sencera de vi i després un tub" en un hostal on va habitualment. Reconeix que la ingesta d'alcohol el va afectar "més del que és habitual", però en tot cas també apunta que habitualment "només beu menjant".L'acusat també va explicar que és "inventor i bastant manetes", i per això va arreglar un fusell d'assalt que estava inutilitzat com un "repte personal". També va fer ballestes, fletxes i munició. Afegeix que només tenia una arma amb la qual podria disparar a distància."Vull deixar ben clar que jo no he tingut la voluntat real, ni en somnis, d'atemptar contra Pedro Sánchez, ni tan sols mato animals", defensa Murillo a la declaració. "No tinc cap intenció de matar ningú, per Déu, era una manera de parlar, mai li he disparat a ningú", ha dit. Murillo, que va enviar els missatges a una dirigent de Vox, ha aclarit que no és simpatitzant ni afiliat d'aquest partit, i es defineix com "un català orgullós de ser-ho i també espanyol" preocupat per "la situació del país". Ha assegurat que a partir d'ara no tornarà a parlar de política i vendrà totes les armes.El detingut apunta que el seu pare va ser alcalde de Rubí en època de Franco i que conserva una foto on es veu com el dictador li col·loca una medalla. "Jo sento com si el meu pare estigués una mica dins meu", ha indicat. També ha exposat que "potser es vivia millor abans que ara".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.