directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Divendres, 9 de novembre de 2018 20:54 h

Detenen dos individus acusats d'haver comès tres atracaments en dues benzineres de Vallirana

A un dels homes se li atribueixen els cops materials i a l'altre se'l considera col·laborador

ACN Vallirana.-Els Mossos van detenir diumenge passat dos homes, de 25 i 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Vallirana (Baix Llobregat), per tres robatoris amb violència i intimidació en dues benzineres en aquest municipi. El primer va tenir lloc el 27 de setembre. Segons la policia, un dels detinguts va intimidar la dependenta amb una arma blanca i va sostreure els diners de la caixa enregistradora. Els Mossos indiquen que l'11 d'octubre el mateix home va tornar a atracar la mateixa benzinera i es va tornar a endur diners. També se li atribueix un tercer robatori el 31 d'octubre en una altra benzinera de Vallirana, a menys d'un quilòmetre de l'anterior. La policia considera que el segon detingut col·laborava amb l'autor material dels robatoris.

Després d'investigar els fets, els Mossos van identificar el que consideren autor dels robatoris i la persona que cooperava amb ell. Al primer, a més, li constaven ordres de detenció per un robatori amb força en una casa de Vallirana, dos robatoris amb intimidació a l'Hospitalet de Llobregat i un altre a Sant Boi de Llobregat.Finalment, el 4 de novembre els investigadors van detenir els dos homes a Vallirana. Els Mossos afirmen que en l'escorcoll judicial al domicili on resideixen van trobar les peces de roba emprades en els robatoris violents a les benzineres de la població.Els detinguts, amb 14 antecedents, van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.