directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 13:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 12 de novembre de 2018 13:15 h

Calvo assegura que "ningú entendria" que els partits independentistes "boicotegessin" els pressupostos

La vicepresidenta espanyola els reclama "realisme" i que escoltin la voluntat dels catalans

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, ha assegurat aquest dilluns que "ningú entendria" que ERC i el PDeCAT "boicotegessin" el pressupost pactat pel govern espanyol i Podem "perquè és bo i necessari per Catalunya". Durant una visita a l'Hospitalet de Llobregat, ha recordat que, en enquestes recents, els catalans han valorat "positivament" i com a "necessaris" aquests comptes i és per això que ha reclamat a ambdues formacions que siguin "realistes" i "escoltin als ciutadans". Aquí, Calvo ha afegit que si van fer fóra el PP "és per governar", i que per fer-ho necessiten un pressupost que Brussel·les "veu amb bons ulls" i que "permetria a Catalunya resoldre alguns dels problemes que té plantejats". "D'això se'n diu realitat i en política s'ha d'estar amb sentit de la realitat", ha reblat.

Sobre el fet que Manuel Marchena substitueixi Carlos Lesmes a la presidència del CGPJ, Carmen Calvo ha destacat que hauran de ser els 20 membres d'aquest òrgan judicial els que escullin al seu president i ha demanat "donar espai de formalitat i respecte" perquè així sigui. La vicepresidenta ha afegit que la prioritat del govern espanyol ha estat en tot moment "assolir un acord" amb el PP per no allargar el mandat de Lesmes que finalitza el desembre i que ara l'executiu espanyol es mantindrà "al marge" i amb actitud de" respecte" .



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.