directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 20:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 16 de novembre de 2018 13:50 h

Arran llença pintura vermella a la comissaria de la Policia Nacional de Terrassa

L'organització "respon" després que el cos detingués aquesta setmana tres membres dels CDR i que Cs denunciés la formació per delicte d'odi

ACN Terrassa.-La façana de la comissaria de la Policia Nacional de Terrassa ha aparegut tacada de vermell després que, tal i com han reivindicat, membres de l'organització juvenil independentista Arran hagin llençat pintura aquest divendres. Des de les xarxes, Arran –formació vinculada a la CUP- ha reivindicat aquesta "acció directa" i l'ha emmarcat en la "resposta" a la detenció de tres membres dels CDR per presumptes agressions a la manifestació contra Jusapol del 29 de setembre, i a la denúncia per delictes d'odi que Cs va presentar contra l'organització independentista aquesta setmana. "Des d'Arran respondrem a la repressió amb acci´ço directa. Si ens toqueu a les companyes, ataquem les comissaries", assegura Arran Terrassa al seu compte de Twitter.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.