directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 02:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 9 de desembre de 2018 15:03 h

El pont de la Puríssima registra ocupacions superiors al 75% al Pirineu i zones de muntanya

El sector turístic punxa a la Costa Brava, on s'han omplert el 40% de places disponibles, en canvi, a la Costa Daurada s'ha assolit el 80%

ACN Barcelona.-El pont de la Puríssima ha registrat ocupacions superiors al 75% al Pirineu de Lleida i Girona. El mateix ha passat a les comarques del Prepirineu, com el Berguedà, on el turisme rural ha rondat el 100%. A les comarques d'Osona i el Moianès molts establiments i hotels també han hagut de penjar el cartell de complet gràcies al reclam del Mercat de Vic i la Fira de l'Avet. A la Costa Daurada també s'ha assolit un 80% d'ocupació, una xifra "acceptable" per la Federació Empresarial de Turisme de Tarragona, ja que només s'han obert la meitat d'hotels. En canvi, el sector turístic ha punxat a la Costa Brava, on amb prou feines s'han omplert el 40% de les places disponibles, malgrat que només han obert la meitat d'hotels. Tampoc han estat positives les xifres a les Terres de l'Ebre, on l'ocupació ha rondat el 20%.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.