directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 29 de maig de 2024 20:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 08:24 h

Detinguts els tres responsables d'un narcopis al Gòtic

Deu persones que estaven consumint han estat identificades

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra han detingut els tres responsables d'un narcopis al Gòtic i han identificat deu persones que estaven consumint en el moment de l'entrada dels agents. L'escorcoll va ser dimecres al vespre en un pis del carrer Flassaders. L'operatiu, conjunt de Mossos i Guàrdia Urbana, va permetre intervenir cocaïna, diners en efectiu, una balança i estris per al consum d'estupefaents. Els detinguts en aquest cas no estarien vinculats amb el dispositiu de finals d'octubre que va culminar amb el desmantellament de 57 narcopisos i 58 arrestats. Des de principis del 2018 s'han tancat 106 punts de venda de droga a Ciutat Vella, amb 144 detinguts.

La investigació va començar a partir de les queixes dels veïns, que denunciaven que aquest pis s'havia convertit en un punt de venda i consum de drogues, principalment heroïna i cocaïna. El flux de toxicòmans era permanent, les 24 hores del dia. Els agents van iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments per comprovar l'activitat. Amb l'autorització del jutjat d'instrucció número 16 han fet l'entrada i escorcoll del local, que funcionava des de feia setmanes. Els detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.