directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 14:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 15:19 h

Miquel Valls, sobre la seu del Consell de Ministres del 21-D: "Estem satisfets que s'hagi escollit la Llotja de Mar"

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona espera que el govern espanyol aprofiti per abordar les reivindicacions sobre infraestructures a Catalunya

ACN Barcelona.-El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, s'ha mostrat satisfet per la decisió del govern espanyol de celebrar el Consell de Ministres del 21 de desembre a la Casa Llotja de Mar, seu de la institució que presideix. "Estem satisfets que s'hagi escollit aquesta seu perquè és un edifici emblemàtic" que representa "la història econòmica i cultural de Barcelona", ha dit Valls aquest dijous durant un còctel de Nadal amb mitjans. El president de la Cambra de Comerç ha esperat que, ja que la reunió del Consell de Ministres el 21-D es fa a Barcelona, "s'analitzin i es doni solució" a les reivindicacions sobre infraestructures a Catalunya. Concretament, Valls ha demanat un "impuls" a la xarxa viària i ferroviària de l'àrea metropolitana i a l'estació de La Sagrera.

Sobre la polèmica celebració de la reunió del Consell de Ministres a Barcelona, Valls ha remarcat que "tothom" està "ben acollit" a la capital catalana, ja que és una ciutat "acollidora, transversal i oberta". Valls ha rebutjat fer declaracions sobre les manifestacions convocades a les portes de la Casa Llotja de Mar el 21-D, en rebuig a la presència del govern espanyol.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.