directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 02:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 15:22 h

El Govern es reunirà dijous que ve i no dimarts en l'última sessió ordinària de l'any

El Consell Executiu tractarà diverses iniciatives pendents dels departaments la vigília del Consell de Ministres

ACN Barcelona.-El Govern es reunirà dijous 20 de desembre, en l'última sessió ordinària de l'any, tal com han explicat fonts de la Presidència a l'ACN. Així, el Consell Executiu no es reunirà dimarts, el dia habitual. Les mateixes fonts han explicat que l'endarreriment de la reunió es deu a la petició d'algunes conselleries per tenir més marge de temps per acabar de tancar alguns temes pendents. La següent reunió ordinària del Govern es faria el dimarts 8 de gener, tot i que no es descarta que es pugui reunir de forma extraordinària durant les vacances de Nadal per tractar algun aspecte concret, com per exemple els pressupostos. Així, l'última reunió tindrà lloc la vigília del Consell de Ministres que es farà a la Llotja de Mar (Barcelona) el divendres 21 de desembre.

La setmana que ve també hi ha ple al Parlament, que començarà dilluns 17 a la tarda i està previst que acabi el mateix dijous 20 a la nit. Des de Palau asseguren que l'endarreriment del Consell Executiu de dimarts a dijous no és a causa del Consell de Ministres del 21-D, ni tampoc pel ple parlamentari, i que ja fa dies que s'havia acordat. De fet, el calendari del ple parlamentari es va tancar dimarts a la Junta de Portaveus, després que el Govern ja hagués aprovat celebrar aquest darrer Consell Executiu el dia 20, i no el 18.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.