directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 16:54 h

Natàlia Cerezo, premi 'El Ojo Crítico' de RNE de Narrativa pel llibre 'En las ciudades escondidas'

El jurat destaca el seu "minimalisme sentimental i la seva capacitat per descriure escenes que romanen en la memòria"

ACN Barcelona.-L'escriptora catalana Natàlia Cerezo ha guanyat el premi 'El Ojo Crítico' de RNE de Narrativa pel llibre 'En las ciudades escondidas'. El jurat ha valorat el seu "minimalisme sentimental i la seva capacitat per descriure escenes que romanen en la memòria del lector com un univers ben definit". El guardó de Narrativa és el setè dels premis que s'ha donat a conèixer d'aquesta XXIX edició. Cerezo ha estat reconeguda amb aquest guardó pel seu debut literari format per un conjunt de 15 relats. Aquesta és la primera vegada que 'El Ojo Crítico' premia el món del conte en la categoria de Narrativa.

El jurat ha estat format per Darío Villanueva, director de la RAE; Aroa Moreno, escriptora i Premio 'El Ojo Crítico' de Narrativa 2017; María Tena, escriptora, Premi Tusquets 2018; Eloy Tizón, escriptor; Use Lahoz, escriptor i col·laborador del programa 'El Ojo Crítico'; Alberto Martínez Arias, director d''El Ojo Crítico', y Berta Tapia, responsable de l'Àrea de Cultura dels Serveis Informatius de RNE. El de Narrativa és el setè dels premis que s'han donat a conèixer d'aquesta edició després del de Teatre (Lucía Miranda); Cine (Clara Roquet); Poesia (Alba Flores Robla); Música Clàssica (Clara Andrade); Música Moderna (María Arnal i Marcel Bagés) i Arts Plàstiques (June Crespo). Proximament es donarà a conèixer al guardonat en la categoría de Dansa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.