directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 02:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 23:26 h

Valls veu "inacceptable" que el Consell de Ministres del 21-D es consideri una "provocació"

El candidat a l'alcaldia de Barcelona reclama als que demanen "línies vermelles amb l'extrema dreta" que siguin "també molt clars" amb els que "surten del marc de la llei"

ACN Barcelona.-El candidat a l'alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha assegurat aquest dijous que és "inacceptable" i que "no és normal" que el Consell de Ministres del 21-D sigui "considerat una provocació". "Estan passant coses en aquest país que són inacceptables en una democràcia", ha dit, després d'apuntar que "no és normal que polítics o funcionaris hagin de ser protegits". En la presentació de la seva campanya, Valls ha reclamat als partits que "volen línies vermelles amb l'extrema dreta" que "també siguin clars amb la violència i amb aquells que surten del marc de la llei, de l'Estatut o de la Constitució". "És fàcil establir línies vermelles per a Andalusia i aquí estar del costat dels que no respecten els altres", ha indicat.

Pel que fa a Barcelona, Valls s'ha compromès a "liderar" un "canvi ambiciós" per "redreçar el rumb" de la ciutat davant la "incapacitat" i l'"apoteosi d'irresponsabilitat" del govern de Colau. "A Barcelona els problemes han augmentat", ha dit el candidat a l'alcaldia per la plataforma 'Barcelona, capital europea', que ha acusat el govern municipal de "posar la ciutat al servei de coses que no l'han beneficiat". També ha criticat el "deteriorament", la gestió de Colau en matèria d'habitatge i turisme i la inseguretat que pateix la ciutat. "Sense seguretat tots els altres objectius que ens proposem esdevenen problemàtics", ha dit Valls, que ha subratllat que "cal posar fi" a la inseguretat a la ciutat "el més aviat possible". Sobre l'escridassada per part d'alguns ciutadans que va rebre fa una setmana durant un acte al Raval, el candidat a l'alcaldia ha criticat la "intolerància d'algunes minories radicalitzades", que ha dit que són un "insult al civisme característic de Barcelona". "Els respondrem amb contundència i amb la força del raonament", ha indicat. Arrimadas: "És el millor projecte per a la ciutat"Valls ha estat acompanyat durant l'acte de presentació de la campanya per la presidenta del grup de Ciutadans, Inés Arrimadas, i per tots els regidors de Ciutadans a l'Ajuntament. Durant la seva intervenció, Arrimadas ha criticat el "desgovern populista" de Colau i l'ha acusat de "generar nous problemes" a la ciutat. La líder de Ciutadans ha dit que el projecte de Valls és "el millor" i "el que necessita" Barcelona. "És un moment històric en el qual les decisions tenen importants conseqüències", ha dit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.