directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 16:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garrigues doble fletxa Dilluns, 31 de desembre de 2018 11:42 h

USPAC denuncia un accident que van patir dos mossos el 21-D per culpa d'una barricada de pneumàtics a Les Borges Blanques

El sindicat policial s'ha adreçat a un jutjat de Lleida per temptativa d'homicidi

ACN Les Borges Blanques.-El sindicat policial USPAC ha presentat una denúncia per un accident que van patir dos mossos d'Esquadra el passat 21 de desembre a la N-240, a l'altura de Les Borges Blanques. El vehicle particular en el que viatjaven va xocar cap a les 5.20 hores del matí amb una barricada de pneumàtics col·locada per tallar la carretera amb motiu de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona. El sindicat s'ha adreçat a un jutjat de Lleida per temptativa d'homicidi i assegura que l'accident va ser greu, i que els agents estaran de baixa diverses setmanes. Fonts dels Mossos han assegurat a l'ACN, però, que l'accident va ser lleu.

USPAC apunta que l'accident va ser al quilòmetre 69, una zona mal il·luminada. Els agents es desplaçaven per començar el seu servei a les 6 hores. Després de la topada van poder sortir del cotxe i no van localitzar cap individu al voltant, només 20 pneumàtics més i una garrafa de 20 litres de benzina al costat de la carretera.Segons el sindicat, una patrulla uniformada de Les Borges es va fer càrrec de les actuacions i va dirigir l'atestat al jutjat número 4 de Lleida, tipificant l'accident com un delicte contra la seguretat viària.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.