directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 09:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 8 de gener de 2019 15:09 h

El Govern manté el rebuig als PGE perquè la situació política "no ha canviat" tot i el "pas tímid" del 20-D

Artadi explica que han reprès les converses amb Calvo per tancar la data de la reunió política del gener

ACN Barcelona.-El Govern manté el rebuig als pressupostos generals de l'Estat (PGE) perquè la situació política "no ha canviat". Així ho ha explicat la consellera de Presidència, Elsa Artadi, durant la roda de premsa d'aquest dimarts al migdia al Palau de la Generalitat, posterior al Consell Executiu. La portaveu del Govern continua lligant la negociació dels comptes de la Moncloa a una proposta política de Pedro Sánchez per a Catalunya que, de moment, veu "molt lluny", tot i el "pas endavant tímid" del 20-D a la reunió de Pedralbes. Tot i això, Artadi ha subratllat que s'han reprès les converses entre ella mateixa; el vicepresident, Pere Aragonès; i la vicepresidenta espanyola, Carmen Calvo, per tancar la data i la metodologia de la reunió política que s'ha de celebrar al gener.

Pel que fa a les declaracions de l'exconsellera Dolors Bassa -en presó preventiva- sobre la necessitat de no fer caure l'executiu de Sánchez, Artadi s'ha limitat a dir que la potestat de convocar eleccions i oferir una solució política a Catalunya -que permeti el suport dels catalans als PGE- la té el propi president espanyol.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.