directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 21 de setembre de 2024 03:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 8 de gener de 2019 15:35 h

La víctima mortal de l'accident a la C-13 a Vallfogona de Balaguer és la passatgera davantera del vehicle, de 79 anys

El conductor del cotxe ha quedat ferit menys greu i se l'ha traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

ACN Lleida.-Una dona de 79 anys, C. M. O., ha mort aquest dimarts en un accident de trànsit a la C-13, a l'altura de Vallfogona de Balaguer, a la comarca de la Noguera. El cotxe on viatjava com a passatgera davantera ha sortit de la carretera al quilòmetre 30,5. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 7.21 hores. El conductor del vehicle ha quedat ferit menys greu i ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Amb aquesta víctima, ja són tres les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any.

(S'han afegit dades de la víctima mortal i informació del SIAVT)El Servei Català de Trànsit ha informat que l'accident ha tingut lloc al terme municipal de Vallfogona de Balaguer en direcció Cubells (Noguera) i que, per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha sortit de la via. Arran del sinistre, s'han activat dues patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d0Emergències Mèdiques. El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.