directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 10 de gener de 2019 12:50 h

El programa 'Sona9' d'iCat arrenca la nova temporada amb un format renovat

Inclou nova sintonia, noves seccions i nous continguts

ACN Barcelona.-El programa 'Sona9' d'iCat, amb Lluís Gendrau, arrenca la temporada el pròxim dilluns amb "un format renovat, amb nova sintonia, noves seccions i nous continguts i amb un bagatge de 18 anys d’història". El nou format, segons ha explicat la CCMA en un comunicat, dedicarà l'espai central del programa a l'actualitat del panorama català, amb entrevistes, estrenes de discos i cançons i un avançament setmanal de les novetats musicals del pop, el rock, la cançó i el folk. Incorporarà en primícia la llista setmanal de les cançons en català més punxades a les ràdios, inclourà la col·laboració de músics destacats que faran recomanacions i continuarà fent el seguiment del concurs Sona9.

El certamen Sona9 va ser creat el 2001 pels Departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat amb l'impuls de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya i la revista 'Enderrock' i el patrocini d’Estrella Damm. El programa 'Sona9' va començar aquell mateix any com a pota radiofònica del concurs de maquetes, primer a Catalunya Ràdio, i a partir del 2006 va passar a formar part de la graella d'iCat, aleshores amb Lluís Gendrau i Bruno Sokolòwicz al capdavant. Durant aquesta llarga trajectòria hi han passat més de 2.000 grups i solistes i s’ha convertit en la plataforma de prescripció de l’escena emergent de la música en català. Des del 2018, el concurs també ha incorporat el programa televisiu 'Sona9 TV', realitzat per TVC. Del certamen han sorgit grups com Manel, Els Amics de les Arts, Macedònia, La iaia, Trau, Nyandú, Salvatge Cor, Senyor Oca o Sandra Bautista. La 19a edició del concurs es convocarà a partir de l’1 de març vinent. 'Sona9' s'emet els dilluns, d'onze a dotze de la nit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.