directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 07:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 11 de gener de 2019 13:02 h

Aragonès reclama a Sánchez "motius suficients" per fer dels pressupostos "una segona volta de la moció de censura"

ERC assegura que els "gestos" per obtenir suport pels pressupostos els ha de fer el govern espanyol

ACN Ginebra.-El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha reclamat al president Pedro Sánchez "motius suficients" per fer dels pressupostos "una segona volta de la moció de censura". En declaracions a la premsa des de Ginebra on se celebra aquest divendres l'executiva d'Esquerra Republicana, Aragonès ha exigit "moviments" per part de Sánchez "perquè ERC doni suport" a la seva legislatura "fins al juny del 2020". Així, ha assegurat que els "gestos" per obtenir aquest suport per part de la formació d'Oriol Junqueras els ha de fer el govern espanyol.

"En funció d'aquesta resposta nosaltres prendrem aquesta decisió en relació al paper d'ERC a l'hora d'assegurar la continuïtat i l'estabilitat de la legislatura estatal", ha dit Aragonès.El vicepresident del Govern ha demanat a l'executiu socialista que "rebutgi la repressió iniciada pel PP" i deixi "clar que la decisió sobre el futur de Catalunya és competència dels seus ciutadans".La reunió d'ERC ha sigut la primera d'aquest òrgan del partit a Ginebra per comptar amb la participació presencial de la secretària general del partit, Marta Rovira. A la trobada hi han assistit el president del Parlament Roger Torrent, el vicepresident del govern Pere Aragonès, els diputats al Congrés Gabriel Rufián i Joan Tardà i altres membres del partit com Lluís Salvadó, Marta Vilalta, Alfred Bosch o Jordi Solé.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.