directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 12:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 16 de gener de 2019 12:26 h

Mauri, sobre la detenció dels alcaldes de la CUP: "L'Estat torna a mostrar el seu diàleg"

Paluzie es declara "farta de la impunitat i la repressió d'un Estat autoritari" i denuncia que l'operació "vol espantar i desmobilitzar" els independentistes

ACN Barcelona.-Les entitats sobiranistes i les seves cares visibles s'han mostrat indignades amb la detenció dels alcaldes de Verges, Ignasi Sabater, i de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP. En diversos tuits a la xarxa social, han rebutjat l'operació, han mostrat el seu suport als detinguts, i han culpat l'Estat de voler reprimir l'independentisme. "El dia que es compleixen 15 mesos de presó per a Cuixart i Sánchez, l'Estat torna a mostrar el seu diàleg. Tot el suport!", ha dit el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri. La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, per la seva part, ha assegurat estar "farta de la impunitat i la repressió d'un Estat autoritari" i ha denunciat que "vol espantar i desmobilitzar" els independentistes, tot cridant a participar de les mobilitzacions de rebuig a la detenció.

Mauri, a més, s'ha volgut posar "al costat" dels alcaldes detinguts "avui i sempre" i els ha enviat "una abraçada als companys de la CUP" després de les detencions, tot esperant poder mostrar el "rebuig a la repressió indiscriminada". Des del compte de Twitter d'Òmnium també s'ha denunciat la detenció. "Companyes i companys de la CUP, serem al vostre costat. Tot el suport!", han piulat. Des de l'Assemblea han mostrat també el suport a Sabater i Cornellà, així com a la resta de detinguts, tot demanant "acompanyar-los" en les concentracions de rebuig.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.