directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 16 de gener de 2019 13:21 h

CatECP adverteix JxCat, ERC i CUP que abandonar les comissions "accentua la situació d'excepcionalitat"

Segovia diu que l'activitat parlamentària de la tarda "es manté" de moment a l'espera del que decideixin els consellers que han de comparèixer

ACN Barcelona.-La portaveu de CatECP, Susana Segovia, ha advertit els grups de JxCat, ERC i la CUP-CC que abandonar les comissions parlamentàries "accentua la situació d'excepcionalitat". En una roda de premsa al Parlament aquest dimecres al migdia, la diputada dels comuns ha dit que, de moment, les comissions convocades per aquesta tarda "es mantenen", a l'espera del que decideixin els consellers que hi han de comparèixer: Pere Aragonès i Damià Calvet. Segovia ha rebutjat les 11 "detencions irregulars" d'aquest matí, incloses les de dos alcaldes de la CUP: el de Celrà, Dani Cornellà; i el de Verges, Ignasi Sabater.

Segovia ha subratllat que, després que JxCat, ERC i la CUP -i també CatECP a la Comissió d'Afers Institucionals- abandonessin les comissions d'aquest matí després de les 11 detencions, no es donaven les condicions per desenvolupar els debats i les votacions. En aquesta línia, els comuns no entenen com aturar l'activitat parlamentària pot ajudar a frenar la situació: "Més aviat l'accentua", ha opinat Segovia, que així mateix ha expressat el seu "suport" als detinguts.Després que ERC hagi apuntat, just abans, que les comissions previstes per la tarda segurament se suspendrien, la portaveu de CatECP ha sentenciat que va ser "complicat" posar-hi data per les agendes dels consellers. A més, ha reflexionat que el debat sobre Aigües Ter-Llobregat és "prou important" com perquè les comissions es mantinguin. Si no, Segovia ha demanat a Aragonès i Calvet que posin data "aviat".Finalment, Segovia ha reiterat que els comuns també demanen la compareixença del ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.