directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 23:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 30 de gener de 2019 12:27 h

EUiA prepara una campanya de suport a Nuet i per recollir fons per la seva defensa al judici al TSJC

La iniciativa es presentarà el dilluns 4 de febrer en una roda de premsa amb intervencions de Nuet i Adelina Escandell

ACN Barcelona.-Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) prepara una campanya en suport al seu coordinador general, Joan Josep Nuet, de cares al judici que té pendent al TSJC, on serà processat per pertànyer a la Mesa del Parlament presidida per Carme Forcadell. Segon ha sabut l'ACN, aquesta iniciativa està dirigida a "expressar la repressió de l'Estat front la voluntat de decidir de Catalunya" i pretenen que mostri la "solidaritat transversal" del sobiranisme. La campanya, que estarà impulsada des de la Fundació l'Alternativa –el think tank proper a EUiA–, també busca aconseguir fons per finançar el cost de la defensa jurídica de l'actual diputat de CatECP. Aquesta iniciativa es farà pública en roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya el dilluns 4 de febrer, i hi seran presents Nuet i Adelina Escandell, presidenta de la Fundació.

Joan Josep Nuet, coordinador d'EUiA i diputat de CatECP, està acusat de desobediència per la Fiscalia pel seu paper a la Mesa del Parlament a la passada legislatura. Nuet serà processat per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.