directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de febrer de 2019 09:46 h

Cs registra una petició perquè Sánchez convoqui el debat política general al Congrés

Rivera diu que els espanyols "mereixen respecte i dignitat" i que el president vagi a la cambra baixa "a donar la cara"

ACN Madrid .-El president del Cs, Albert Rivera, ha anunciat que aquest dilluns registraran una petició al Congrés perquè el president espanyol, Pedro Sánchez, convoqui el debat de política general. Rivera lamenta que fa quatre anys que no es celebra aquest debat i creu que després de la manifestació de Colom i de la crisi oberta per la negociació entre el govern espanyol i la Generalitat és el moment que el president espanyol vagi al Congrés "a donar la cara". "Els espanyols mereixen respecte i dignitat i Sánchez ha de donar explicacions tot i que no li agradi el que veu al carrer", ha manifestat. Rivera insisteix en eleccions però creu que el president espanyol "és capaç de qualsevol cosa per mantenir-se a la Moncloa". Preguntat sobre l'afluència a la manifestació, ha dit que "en lloc de ball de xifres hem de fer un ball de vots".

"Espanya no aguanta més", ha manifestat Rivera al programa d'Ana Rosa Quintana a 'Telecinco'. Rivera ha carregat contra el president espanyol i li ha retret que hagi "amagat" el document de 21 punts que li va entregar el president de la Generalitat, Quim Torra, i hagi obert "una mesa de negociació paral·lela al Congrés". També ha acusat Sánches de ser "sectari" i intentar "traçar línies divisòries entre els espanyols". "Si vol ser president quatre anys que vagi a les urnes", ha manifestat. Segons Rivera, aquesta setmana serà clau després de la manifestació i si cauen els pressupostos per demanar a Sánchez eleccions. El líder de Cs també ha renunciat a una moció de censura perquè no surten els números. "Prefereixo que votin tots els espanyols que no 350 diputats", ha dit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.