directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 07:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 18 de febrer de 2019 14:15 h

El PDeCAT aposta per reeditar la fórmula de JxCat a les eleccions espanyoles i europees

Bonvehí es reunirà amb els "presos polítics" per si volen tenir algun paper als comicis al Congrés

ACN Barcelona.-La direcció del PDeCAT aposta per reeditar la fórmula de JxCat a les eleccions espanyoles i europees. Així ho ha assegurat el president del partit, David Bonvehí, durant la roda de premsa d'aquest dilluns al migdia, posterior a la direcció executiva, a la seu de la formació a Sarrià. Tot i això, el PDeCAT manté la porta oberta a formar una candidatura encara més àmplia i s'obre a parlar amb ERC i l'espai ideològic de la Crida. Així mateix, Bonvehí ha dit que es reunirà amb els "presos polítics" per si volen tenir algun paper a les eleccions del 26-A. El PDeCAT iniciarà els processos interns de primàries per a aquests comicis.

"Des del PDeCAT som partidaris de presentar-nos també a les estatals i europees amb un nom que sigui el màxim semblant al de les municipals, i la direcció del PDeCAT veuria bé 'JxCat'", ha relatat Bonvehí, que ha insistit que la "millor solució" és presentar-se a les espanyoles, europees i municipals sota aquesta marca.L'executiva del partit ha decidit presentar-se als comicis que va convocar Pedro Sánchez divendres passat, de manera que el PDeCAT engegarà aviat el procés de primàries, on s'hi poden presentar associats i també independents: "Els mecanismes del PDeCAT mai seran un problema per fer més gran i transversal la nostra candidatura", ha remarcat Bonvehí.El president de la formació nacionalista, a més, ha apuntat que és "urgent" detallar les propostes electorals tant a Barcelona com al Congrés i a Europa: "No tenim gaires dies per tancar-ho", ha avisat, després de dir que li consta que la llista a la capital catalana està "ben encaminada". El PDeCAT espera cloure les candidatures aquesta setmana. Al seu torn, Bonvehí s'ha autodescartat a formar part de cap de les llistes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.