directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 10 de maig de 2024 10:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 19 de febrer de 2019 10:20 h

El president del CN l'Hospitalet plega arran les acusacions d'abusos sexuals i una Junta Gestora li pren el relleu

Una antiga nedadora ha acusat Jordi Lorca de fer-li tocaments quan l'entrenava

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-L'Assemblea General del Club Natació l'Hospitalet ha escollit aquest dilluns al vespre els membres de la Junta Gestora que haurà de comandar el club fins que es trobi relleu a Jordi Lorca, el fins ara president que deixa el càrrec arran les acusacions d'abusos sexuals per part d'una nedadora a la que va entrenar fa gairebé 20 anys. Segons va avançar el diari Ara en un reportatge el passat 25 de gener, Lorca hauria fet tocaments a Mireia Corachán, la denunciant, i altres nedadores durant diversos anys quan les entrenava. Tot i que Lorca s'ha resistit a dimitir, finalment ha accedit a apartar-se del càrrec i el club escollirà la nova junta directiva en una altre assemblea que està prevista pel 10 de març de 2019.

En fer-se públiques les acusacions d'abusos sexuals, Jordi Lorca va ser cessats com a responsable del Comitè de Natació de la Federació Catalana de Natació a finals del passat mes de gener. Davant la seva negativa a dimitir com a president del Club Natació l'Hospitalet, però, diversos membres de la junta directiva van deixar el seu càrrec com a mesura de protesta. En un comunicat, Lorca es negava a dimitir proclamant la seva innocència i negant tots els fets. De fet, al reportatge del diari Ara no apareixia el seu nom, només les inicials. Uns dies després però, Mireia Corachán va acusar-lo obertament, amb noms i cognoms, en una entrevista a Catalunya Ràdio. És a partir d'aquí quan, aquest cop sí, Lorca va convocar una assemblea general per nomenar la Junta Gestora.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.