directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 07:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de febrer de 2019 13:42 h

Cs veu com un "boicot anticipat" la coincidència "deliberada" del ple amb la declaració de Torrent al Suprem

Carrizosa veu "vergonyós" i una "apropiació de la dignitat de la institució" l'acte de Torrent i expresidents en suport a Forcadell

ACN Barcelona.-El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, veu com un "boicot anticipat" que la declaració com a testimoni del president de la cambra catalana, Roger Torrent, al Tribunal Suprem (TS) coincideixi amb un ple al Parlament. En roda de premsa, Carrizosa s'ha mostrat convençut que s'ha buscat deliberadament la coincidència tot i que fins avui al migdia el Suprem no ha fet pública la citació de Torrent per a dimarts que ve. D'altra banda, el portaveu de Cs ha carregat contra l'acte que demà dimecres Torrent i els expresidents del Parlament faran a Madrid per donar suport a l'expresidenta Carme Forcadell. Considera que és "vergonyós" i una "apropiació de la dignitat de la institució" per part de les persones que van representar el Parlament.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.