directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 04:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 10:57 h

ERC s'abstindrà en la votació per revocar l'ampliació del MACBA a la Capella de la Misericòrdia

El candidat de a l'alcaldia, Ernest Margall, creu que ''les coses no s'estan fent bé'' i demana no fer ''electoralisme''

ACN Barcelona.-El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona s'abstindrà a la votació sobre la retirada de la concessió de l'espai de la Capella de la Misericòrdia al MACBA per fer-hi l'ampliació. Així ho ha explicat el candidat a l'alcaldia, Ernest Maragall, que considera que ''no s'estan fent bé les coses''. Per Maragall hi ha alternatives com les que el seu partit ha posat sobre la taula, i considera que la solució del govern d'Ada Colau només ha fet ''una foto, un anunci imprecís'' sense tenir en compte les dificultats que comporta. Per això, ha demanat no fer ''electoralisme'' perquè és ''dolent per la salut'' i també ''per la cultura''. Aposta per fer les coses ''amb seriositat i rigor''.

Maragall ha comparat l'assumpte del CAP Raval i la Capella de la Misericòrdia amb el de la funerària, que considera que ''passa una mica el mateix'' i que està lluny de la proposta d'ERC, per la qual cosa el grup municipal també s'abstindrà. Maragall ha recordat que ERC ha posat sobre la taula una proposta de preu públic de 1.800 euros per serveis funeraris que ''ha desaparegut''. Pel candidat d'ERC a l'alcaldia, el grup està a favor d'estudiar seriosament la proposta però considera que la manera com s'ha dut a terme fins ara ''és improvisada''. Maragall creu que amb aquestes mesures està en joc el concepte de ''bon govern' i assegura que ''la febre per la foto'' no els farà prendre decisions ''sense el degut rigor''. El 21-F, una ''bona notícia''Maragall també ha valorat positivament la mobilització d'aquest dijous arran de la vaga general. Pel candidat d'ERC és ''l'evidència'' que el país ''s'està tornant a quallar'' darrera un projecte. Més enllà de les xifres, ha considerat que més enllà de les xifres es va veure una actitud i ''un capteniment'' que suposa una ''evidència física'' que el país es torna a construir, un fet que per Maragall es deu als polítics empresonats. Maragall ha augurat que el 28 d'abril es tornarà a veure una ''victòria escalant'' de les forces republicanes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.