directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 13:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 11:24 h

Neix l'editorial divulgativa Shackleton Books dedicada a la filosofia, història i ciència

Tindrà una línia adulta i una d'infantil i els primers llibres es dedicaran a Simone de Beauvoir, Pitàgores i la Guerra Civil

ACN Barcelona.-La nova editorial divulgativa Shackleton Books publicarà llibres de filosofia, història i ciència i tindrà dues línies de treball: el públic adult i l'infantil. Les àrees pel públic adult són la filosofia, en la que l'editorial publicarà obres dedicades a grans figures de la història del pensament; la ciència, amb obres d'autors per descobrir des de les lleis fonamentals del cosmos als secrets del cervell humà, i la història, a través de la col·lecció Brevis, unes guies per viatjar pels principals períodes i fets històrics. Les primeres obres estaran dedicades, en l'apartat d'adults, a Simone de Beauvoir, Pitàgores, la Guerra Civil, Nietzsche, la ciència i els films de culte Sci-Fi, i Ludwig Wittgenstein. De moment, els llibres per adults seran en castellà i la infantil en català i castellà i es publicaran una trentena d'obres.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.