directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 13:08 h

Torrent insta Arrimadas a "trucar a la porta" de la casa de Waterloo per "escoltar el president Puigdemont"

El president del Parlament diu a la líder de Cs que l'expresident "representa els 2,2 milions de catalans que van votar l'1-O"

ACN Brussel·les.-El president del Parlament, Roger Torrent, ha instat aquest divendres la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, a no limitar-se a anar fins davant la residència de l'expresident Carles Puigdemont a Waterloo aquest diumenge. "El que ens agradaria és que truqués a la porta, entrés i pogués seure a parlar amb el president Puigdemont", ha assegurat als mitjans des de Brussel·les. Segons Torrent, "com a cap de l'oposició pot fer tots els viatges que cregui" però ha dit que seria positiu que Arrimadas es reunís amb l'expresident i "entengués la seva situació personal i política" i "empatitzés".

A més, ha afirmat, que empatitzés "amb tot el que representa" el líder de JxCat, que són "els 2,2 milions de catalans que van votar l'1-O". "I que en aquests moments ens sentim acusats i jutjats".La líder de la formació taronja, però, no es reunirà amb Puigdemont. Així ho ha volgut aclarir la formació d'Albert Rivera després que es plantegés aquesta possibilitat després que Arrimadas publiqués un vídeo on anunciava que diumenge anirà a Waterloo "a dir-li a Puigdemont que la república no existeix".Fonts de Ciutadans han volgut deixar clar que Arrimadas serà a Waterloo però no té cap intenció de trobar-se amb Puigdemont i que, per tant, la visita es limitarà a ser un acte del partit sense cap interacció amb l'expresident.Vaga 21-FPreguntat per la vaga d'ahir a Catalunya, Torrent ha destacat que la jornada es va celebrar "amb normalitat" i "amb un alt índex" en alguns sectors. A més, ha posat "en valor" les manifestacions de la tarda perquè es van celebrar "pacíficament, cívicament i democràticament". Segons Torrent, la vaga del 21-F ha estat una "demostració palmària i contundent que la majoria està en contra de la repressió i en contra dels presos polítics".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.