directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 20:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 13:59 h

Bosch diu que el viatge d'Arrimadas a Waterloo ajudarà a internacionalitzar la situació "injusta" dels "exiliats polítics"

El conseller apunta que és partidari de establir relacions "el màxim de cordials possibles" amb els adversaris polítics

ACN Barcelona.-El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, considera que el viatge a Waterloo de la líder de Ciutadans a Catalunya ajudarà a "explicar la realitat" dels "presos polítics i exiliats polítics". "Si Ciutadans o la Inés Arrimades vol internacionalitzar encara més aquesta situació injusta en la qual es troben moltes persones, a mi no em sembla malament, si vol contribuir que se sàpiga encara més arreu del món que hi ha exiliats polítics, a mi em sembla que tot això ajuda que es conegui aquesta situació, injusta i no volguda", ha manifestat. El conseller ha afegit que personalment creu que els polítics s'han de reunir "amb tothom" i tenir "relacions el màxim de cordials possibles dintre la cortesia, sobretot amb els adversaris polítics".

Arrimadas va publicar dijous un vídeo on anunciava que diumenge vinent anirà a Waterloo "a dir-li a Puigdemont que la república no existeix". Fonts de Ciutadans han volgut deixar aquest divendres al matí que Arrimadas estarà a la ciutat belga on hi ha la Casa de la República però que no té cap intenció de trobar-se amb Puigdemont i que, per tant, la visita es limitarà a ser un acte del partit sense cap interacció amb l'expresident.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.