directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 03:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 16:12 h

El ple del Parlament serà dimecres i dijous per no coincidir amb les declaracions de Cuixart i Forcadell al Suprem

Dimecres es farà la sessió de control i la compareixença de Torra sobre els pressupostos

ACN Barcelona.-El Ple del Parlament serà finalment dimecres i dijous de la setmana que ve per no coincidir amb les declaracions del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell al Tribunal Suprem (TS). A l'última Junta de Portaveus es va acordar celebrar el ple dimarts i dimecres, però el ritme del judici ha fet que finalment s'ajorni un dia. A més, el president del Parlament, Roger Torrent, està citat a declarar dimecres com a testimoni en el judici. Però fonts de la presidència de la cambra catalana ja van avançar que només anirà al Suprem si és compatible amb els horaris del ple. Dimecres està previst que es faci la sessió de control al Govern i la compareixença del president de la Generalitat, Quim Torra, sobre els pressupostos.

JxCat i ERC van acordar fa unes setmanes no assistir a les comissions parlamentàries que coincidissin amb les declaracions dels acusats davant del Suprem. El ple de la setmana que ve és el que inicialment s'hauria d'haver fet aquesta setmana però ja es va ajornar per la declaració dels acusats per l'1-O.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.