directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 01:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 17:26 h

El ple de Barcelona s'adhereix a la campanya d'Òmnium i defensa que "el dret a l'autodeterminació no és delicte"

Se suma a la campanya 'Judici contra la democràcia' per denunciar el "judici farsa" contra els líders independentistes

ACN Barcelona.-El ple de Barcelona s'ha adherit a la campanya 'Judici a la democràcia' impulsada per Òmnium Cultural i ha defensat que "el dret a l'autodeterminació no és delicte". En una declaració institucional, s'ha sumat a la campanya de l'entitat "en defensa dels drets civils amenaçats per l'arbitrarietat de l'Estat espanyol" i ha donat suport al dret d'autodeterminació en considerar que és "un dret que una àmplia majoria dels catalans ha expressat de forma reiterada que vol exercir en llibertat".

El text de la declaració institucional subratlla que "l'Ajuntament de Barcelona històricament sempre s'ha posicionat en defensa dels drets cívics i socials" i recorda que la campanya d'Òmnium denuncia "el judici farsa que s'està duent a terme contra els líders polítics i socials del sobiranisme". "L'arbitrarietat i politització de les institucions espanyoles i del seu estat de dret durant els últims dos anys ha estat imparable i constant, des del rei als cossos de seguretat. Tot s'ha utilitzat per destruir una idea política democràtica i legal i els seus líders polítics i socials, tot per tal d'impedir que els catalans i catalanes exercim el nostre dret d'autodeterminació", apunta el text.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.