directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 12 de maig de 2024 04:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 23 de febrer de 2019 14:03 h

Sánchez contraposa l'Espanya "de tots" contra la que només inclou "els tres partits de la plaça Colón"

El president del govern espanyol no es "resigna" a unes formacions buides "de principis" i plenes "d'oportunisme"

ACN Barcelona.-El president espanyol ha cridat a la mobilització de l'Espanya "progressista" però també la "sensata i moderada" el 28 d'abril davant d'uns comicis que no són unes "eleccions més" sobre les sigles de partits sinó que han de decidir el model de societat en què "no només hi càpiguen els tres partits de la plaça Colón". "Apostem pel progrés de tots, no només del d'uns pocs a costa de la majoria", ha afirmat. Sánchez ha assegurat que no es "resigna" a uns partits que representen el passat i que estan "buits de principis i plens d'oportunisme". En aquest sentit, ha demanat "donar l'esquena" a la dreta de la "crispació", que té "més sigles que idees" i que només busca la "involució del país".

El cap de l'executiu espanyol ha lamentat que partits que s'autoanomenen liberals "posin un cordó sanitari al PSOE". "Deixem de dir liberal a qui no ho és. Els liberals a Europa defensen les lliberats i fan gala de no pactar ultradreta i no mercadejar amb les dones per arribar al poder", ha reblat. Així, creu que aquest és el motiu pel qual s'encadenen a la ultradreta, davant d'unes enquestes que "els van malament", posant fre a Espanya i anant "marxa enrere. El president del govern espanyol ha fet aquestes declaracions durant la clausura de la convenció del Partit Socialista Europeu a Madrid, en què Òmnium Cultural i Madrilenys pel dret a decidir ds'han concentrat a les portes del Congrés del PSE per protestar contra el judici de l'!-O i han demanat l'alliberament dels presos independentistes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.