directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 00:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 23 de febrer de 2019 14:29 h

Rivera apel·la als "decebuts amb el bipartidisme" perquè Cs repetir l'èxit electoral d'Andalusia o Catalunya

La formació taronja s'erigeix com la "casa comú del constitucionalisme" el 28-A

ACN Madrid.-El líder de Cs, Albert Rivera, apel·la a aquells votants del PP i el PSOE "decebuts amb el bipartidisme" perquè el 28-A li donin suport com a candidat a la presidència del govern espanyol. Rivera assegura que s'ha acabat l'època de "les dues Espanyes" i ha criticat el populisme, el nacionalisme i el bipartidisme: "La tercera Espanya ja és aquí", exclama. El líder taronja compta que amb el vot prestat d'antics votats populars o socialistes, Cs podria repetir l'èxit electoral dels darrers comicis a Andalusia, on va passar de 9 a 21 diputats, o a Catalunya, on és primera força al Parlament: "Siguem la casa comú del constitucionalisme del segle XXI".

En aquest sentit, Rivera es compromet a defensar els que han complert amb la Constitució i ha posat d'exemple la policia nacional o la Guàrdia Civil, fiscals, jutges o advocacia de l'estat. "Em comprometo a defensar els servidors públics del país. Perquè hi hagi llibertat s'ha de complir la Constitució".Albert Rivera ha fet aquesta crida en un míting a Madrid amb Arrimadas, on la líder del partit a Catalunya ha anunciat el seu salt a Madrid. Rivera assegura que el tàndem de Cs és la "proposta més atractiva" per aconseguir la "unió" de tots els espanyols "40 anys després de la transició" en un espai "d'igualtat"En aquest sentit, el líder de Cs ha presentat el seu projecte com una proposta inclusiva en el que hi càpiguen tots els espanyols "menys els que donen cops d'estat o corrompen les lleis". Rivera ha apel·lat a un diàleg "entre els que compleixen les lleis" i ha acusat el govern de Pedro Sánchez de donar ales a l'independentisme."Ha arribat el nostre temps, el temps de plantar cara al populisme i al nacionalisme. Cal que tots ens mobilitzem", ha dit Rivera en una crida a la participació el 28-A, enfront els que volen "que la gent es quedi a cada per seguir governant" o els que volen que hi hagi "soroll als extrems".Rivera també ha avançat que vol configurar un "governs dels millors i de valents" per "canviar Espanya" i no només amb l'únic objectiu d'ostentar el poder. "Farem un govern de gent preparada i no dels del carnet a la boca", amb persones de la societat civil i el sector privat que representi, diu, la classe mitjana i treballadora.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.