directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 14:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 27 de febrer de 2019 10:30 h

Els treballadors de Vector denuncien que Interior no els va autoritzar una manifestació davant el MWC dilluns passat

Interior replica que les sol·licituds s'han de tramitar amb nou dies d'antel·lació si no són casos d'urgència

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-El comitè del Grup Vector, que agrupa unes 650 llicències de VTC que majoritàriament operava Cabify, han denunciat que aquest dilluns no es van poder manifestar a les portes del recinte de la Fira de Gran Via coincidint amb l'inici el Mobile World Congress perquè la Generalitat no els ho va autoritzar. El president de la patronal Unauto, Josep Maria Goñi, ha lamentat que se'ls "negués el dret de manifestació" i ho ha qualificat de "repugnant". Per la seva banda, fonts del Departament d'Interior han recalcat a l'ACN que els permisos per fer concentracions s'han de sol·licitar amb nou dies d'antel·lació i que els treballadors de Vector ho van fer unes 24 hores abans, motiu pel qual no es van tramitar. Segons les mateixes fonts, només s'autoritzen un dia abans amb caràcter d'urgència i aquest cas no reunia els requisits.

En un comunicat a les xarxes socials, els treballadors del Grup Vector expliquen que dilluns volien defensar el seu "dret al treball" després que arran del decret de la Generalitat que regulava els VTC les plataformes Uber i Cabify suspenguessin el seu servei a Barcelona i que un cop es trobaven a les immediacions del recinte de la Fira van rebre la notificació que la seva sol·licitud havia estat rebutjada. "Per tant, denunciem públicament la vulneració dels nostres drets de reunió i manifestació per part de la Generalitat de Catalunya i anunciem que seguirem sol·licitant aquesta autorització per als pròxims dies", assenyala el comunicat. El Departament d'Interior ha confirmat que ara tenen sobre la taula una altra sol·licitud amb caràcter d'urgència –després que l'AMB aprovés ampliar a una hora el període de precontractació- a la qual encara han de donar resposta.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.