directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 11:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Dimecres, 27 de febrer de 2019 16:50 h

El dispositiu contra el frau elèctric al barri de Sant Joan de Figueres destapa tres comptadors punxats

Endesa afirma que el consum elèctric a la zona ha caigut un 85% després de la inspecció

ACN Figueres.-Els tècnics d’Endesa han descobert tres nous casos de frau elèctric al barri de Sant Joan de Figures durant un dispositiu que s’ha fet durant el matí d’aquest dimecres. En total, s’han inspeccionat 52 comptadors dels carrers d’Avinyonet, Just Casero, Santiago Mundi i de la Salut. De tota manera, l’empresa elèctrica ha explicat a l’ACN que després del dispositiu, el consum elèctric al barri ha caigut un 85%. Això comporta que els tres casos que s’han descobert aquest matí defraudaven una gran quantitat d’electricitat. Els tècnics d’Endesa han anat acompanyats per agents de la Guàrdia Urbana de Figueres i dels Mossos d’Esquadra.

Segons Endesa, comprovar el consum elèctric és una tasca habitual després de cada operatiu contra el frau. Per mesurar la diferència, la companyia registra l’energia que es consumeix en aquella zona el dia abans de l’operatiu durant les mateixes hores que es realitzaran les inspeccions. El dia de l’operatiu també enregistren les dades i quan aquest acaba, comparen les xifres amb les del dia anterior. D’aquesta manera, el consum elèctric d’aquest dimecres ha estat un 85% inferior al del dimarts a la mateixa hora.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.