directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 17:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dimecres, 6 de març de 2019 17:42 h

Vox no descarta personar-se com acusació en el cas del líder del partit a Lleida detingut per abusos sexuals

Javier Ortega demana esperar a tenir tota la informació però avisa que davant una imputació per delicte la formació "suspèn l'afiliació"

ACN Brussel·les.-Vox no descarta personar-se com acusació en una hipotètica causa contra el líder del partit a Lleida, detingut aquest dimarts per denúncies d'abusos sexuals. Així ho ha anunciat el líder de la formació d'extrema dreta, Javier Ortega, en declaracions als mitjans des de Brussel·les. Segons ha explicat Ortega, Vox és un partit que actua "amb fermesa" i si un dels afiliats és acusat d'un delicte se'l suspèn "immediatament" de l'afiliació, a més d'obrir un expedient. "No descartem que quan tinguem tota la informació si és necessari ens personarem en l'acusació a la causa pel dany que hagi pogut causar en el nostre nom", ha afegit. A més, ha remarcat que Vox és la formació que demana "cadena perpètua pels tipus de delicte sexuals".

Amb tot, posteriorment ha matisat que ell no és "jutge". "No presumiré culpabilitat, però estic parlant per a uns determinats delictes, respectem el dret a un judici just i la presumpció d'innocència per a qualsevol espanyol, fins i tot a altres partits polítics", ha afegit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.