directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 20:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 10 de març de 2019 16:03 h

Sánchez promet impulsar una llei de l'eutanàsia i la mort digna a la pròxima legislatura

El secretari general PSOE critica la "vetocràcia" de Cs i assegura que els socialistes "estendran la mà a tots els partits"

ACN Barcelona.-El secretari general del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha compromès a aprovar una llei de l'eutanàsia i la mort digna. Per tal que això sigui possible, Sánchez ha fet una crida a la mobilització per tal que la seva formació aconsegueixi "la majoria parlamentària" a les eleccions del 28 d'abril. En un acte de partit a la Corunya, Sánchez ha anunciat que, si continua a la Moncloa, seguirà "treballant per moltes conquestes socials que les dretes han impedit aquesta legislatura". Sánchez ha reivindicat el PSOE com el partit que uneix a Espanya davant la dreta i ha assegurat que el 28-A es tracta d'escollir entre dos camins "un que retrocedeix i un altre que avança". "La política no pot reduir-se a l'insult i la confrontació", ha afegit.

Sánchez ha afirmat que els socialistes "representen l'Espanya incloent", cosa que, segons ell, demostren a cada consell de ministres, amb l'aprovació de reals decrets perquè "cal governar fins a l'últim minut per intentar resoldre els problemes de la gent". "A la dreta no li molesten els divendres socials, el que els molesten són les nostres lleis socials i que governi el PSOE", ha reblat.El líder socialista ha denunciat el "cordó sanitari" de la dreta al PSOE que, segons ell "serveix al país", va "derrotar" ETA i que "ha posat en marxa" lleis per lluitar contra la violència de gènere i que va posar en marxa la sanitat universal i l'ensenyament públic. "Un cordó sanitari no només afecta la direcció i a la militància del partit socialista, sinó als milions de persones que alguna vegada han votat el PSOE", ha conclòs.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.