directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 11:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 12 de març de 2019 16:49 h

La CUP alerta que la promesa de Puigdemont pot fer "un mal favor" a l'independentisme si després no es pot complir

Els anticapitalistes creuen que el Govern no ha de retirar els llaços grocs i afirmen que "no tenen res a veure amb els partits" sinó amb els "drets i llibertats"

ACN Barcelona.-La CUP ha alertat que la promesa de Puigdemont de tornar a Catalunya en cas de ser escollit eurodiputat podria fer "un mal favor" a l'independentisme "alimentant expectatives que potser ja s'ha vist que no es poden complir". En roda de premsa al Parlament, la diputada Natàlia Sánchez ha valorat la petició de la JEC perquè la Generalitat tregui els llaços grocs d'edificis públics, que considera que respon a una "lògica autoritària". "Mostren una protesta legítima que no té res a veure amb cap partit polític, no va d'eleccions, va de drets i llibertats", ha apuntat la diputada, que ha defensat que no es retirin. A més, ha carregat contra Ciutadans, a qui "li preocupen els llaços grocs i no l'autobús de la vergonya" de Hazte Oír.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.