directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 15:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 12 de març de 2019 17:50 h

Dos testimonis es contradient sobre si la Generalitat va contractar a través d'Òmnium impremtes per cartells de l'1-O

Un dissenyador gràfic "suposa" que va ser l'exsecretari de Difusió qui li va encarregar que fes de mediador amb les empreses d'impressió

ACN Madrid.-Dos testimonis que han declarat al Suprem s'han contradit sobre si la Generalitat va contractar a través d'Òmnium empreses per imprimir cartells i material gràfic per a l'1-O. Un comercial de la impremta Artyplan, Enric Marí, ha explicat que va rebre una trucada d'un responsable d'Òmnium que el va preavisar que un dissenyador gràfic, Enric Vidal, li faria un encàrrec per imprimir uns cartells. Marí ha afegit que Vidal li va comunicar que ho pagaria la Generalitat. En canvi, Vidal prèviament ha declarat en sentit contrari. Segons ha afirmat, no li va dir a Marí que ho faria la Generalitat i ha negat que la petició vingués d'Òmnium, sinó d'un "tal Toni" que ha admès que "sospita" que és l'exsecretari de Difusió de la Generalitat, Antoni Molons. Cap dels dos va facturar la feina i, per tant, no va cobrar res.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.