directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 13:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 17:06 h

L'exalcalde popular de Castelldefels diu que els veïns "estan farts" de delinqüència i falta de seguretat als carrers

Manu Reyes acusa el govern municipal d'haver creat "crispació i malestar" amb la mala gestió de l'arribada dels MENA

ACN Castelldefels.-El candidat del PPC i exalcalde de Castelldefels, Manu Reyes, ha acusat el govern municipal de no haver gestionat correctament l'arribada dels MENA al municipi creant "crispació i malestar" entre una part dels veïns. Malgrat els dos atacs d'aquest cap de setmana al centre provisional de menors de Can Ganxo i l'intent de boicot d'una concentració de condemna d'aquests fets per part d'un centenar de joves del municipi, Reyes ha negat que els veïns de Castelldefels siguin "en cap cas" ni racistes ni xenòfobs. "El que estan és farts de l'increment de la delinqüència i de la falta de seguretat", ha afegit. Aquí, ha recordat que els delictes es van incrementar un 21,7% el 2018 i que el que han fet els veïns "és mostrar el seu malestar" per la falta d'efectius policials i per la permissivitat del govern municipal.

En un comunicat, Manu Reyes ha destacat que quan els MENA's van arribar al municipi per ocupar l'alberg municipal Can Ganxo "sense cap conveni de cessió o acord firmat", el grup popular ja va demanar explicacions sobre el dispositiu de seguretat i de tutela dels menors previst pel govern municipal. Unes reclamacions, afegeix, que no han tingut resposta i que amaguen "la seva nul·la gestió" de la situació.Reyes també ha acusat l'Ajuntament de silenciar i negar que en més d'una ocasió els Mossos d'Esquadra i el SEM van haver d'anar al centre per diversos incidents que veïns de la zona havien denunciat a les xarxes socials. "El govern municipal hauria d'haver actuat en comptes de mirar a una altre banda negant les evidències", ha reblat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.