directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 20:49 h

Mauri avisa el govern espanyol que "encara és a temps" de retirar les acusacions "si creu en el diàleg"

Òmnium Cultural engega el cicle de tertúlies 'Judici Jo Acuso' per denunciar la "criminalització" de l'independentiste des del Tribunal Suprem

ACN Santa Coloma de Gramenet.-El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, avisa al govern espanyol que "encara és a temps" abans que acabi el judici de l'1-O, retiri unes acusacions que "no s'aguanten per enlloc". Mauri creu que l'advocacia de l'estat hauria de replantejar-se la petició de penes per sedició i malversació contra els líders independentistes "si encara creu en el diàleg" amb Catalunya. El vicepresident d'Òmnium n'ha parlat en l'inici del cicle de tertúlies 'Judici Jo Acuso' amb què l'entitat vol denunciar el judici al Tribunal Suprem i acusar l'Estat de "criminalitzar" l'independentisme. En aquest sentit, el catedràtic de Dret Constitucional Javier Pérez Royo, que també ha participat de l'acte, alerta d'un "ús venjatiu" del dret per intentar "esterilitzar" el nacionalisme català.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.